Pizzasallad

Betyg 3.6 av 5.
27 personer har röstat
10
Pizzasallad

Denna otroligt goda sallad till pizzan tillagar du både snabbt och enkelt. Pizzasalladen består av vitkål och paprikasallad samt en härlig sås av vinäger och svartpeppar.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2001

Pizzasallad

Ingredienser

4 portioner
1/2   vitkålshuvud (1/2 huvud motsvarar ca 500 g)
1 dl  paprikasallad från burk

Dressing

1 dl  rapsolja
salt
2 msk  vit vinäger
grovmalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Klimatanpassa

Detta är redan klimaträtt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Jag använde lök då jag insåg att jag ej hade purjo hemma.jag använde franska örter o italiensk salladskrydda också..Sen stod den i 6 timmar inte ett dygn det gick bra ändå.god var den i alla fall

Vera

2022-10-02

Hej! Med vitkål är det inga problem, men paprikan är lite mer känslig. Men den klarar sig helt klart 3-4 dagar i kylen.

Redaktionen

2011-09-16

Pizzasallad med paprika & lök. Vad jag undrar är hållbarheten på denna sallad ? Bäst före datum efter tillagning !

Björn

2011-09-14

Näringsvärde per portion

Energi977 KJ / 233 kCal
Fett22 g
Salt1.96 g
Kolhydrater7 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Coleslaw utan crème fraiche
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kålsallad med granatäpple
Betyg 4 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Klassisk pizzasallad
Betyg 4.2 av 5.
471 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostad vitkålssoppa med potatis och timjan
Betyg 3.9 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färsrullar i oreganosås
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga