Denna otroligt goda sallad till pizzan tillagar du både snabbt och enkelt. Pizzasalladen består av vitkål och paprikasallad samt en härlig sås av vinäger och svartpeppar.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2001
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vera
2022-10-02Jag använde lök då jag insåg att jag ej hade purjo hemma.jag använde franska örter o italiensk salladskrydda också..Sen stod den i 6 timmar inte ett dygn det gick bra ändå.god var den i alla fall
Redaktionen
2011-09-16Hej! Med vitkål är det inga problem, men paprikan är lite mer känslig. Men den klarar sig helt klart 3-4 dagar i kylen.
Björn
2011-09-14Pizzasallad med paprika & lök. Vad jag undrar är hållbarheten på denna sallad ? Bäst före datum efter tillagning !