Pizzasallad
Denna otroligt goda sallad till pizzan tillagar du både snabbt och enkelt. Pizzasalladen består av vitkål och paprikasallad samt en härlig sås av vinäger och svartpeppar.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2001
Ingredienser
4 portioner
1/2 vitkålshuvud (1/2 huvud motsvarar ca 500 g)
1 dl paprikasallad från burk
Dressing
1 dl rapsolja
salt
2 msk vit vinäger
grovmalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi977 KJ / 233 kCal
Fett22 g
Salt1.96 g
Kolhydrater7 g
Protein2 g
Kommentarer
Jag använde lök då jag insåg att jag ej hade purjo hemma.jag använde franska örter o italiensk salladskrydda också..Sen stod den i 6 timmar inte ett dygn det gick bra ändå.god var den i alla fall
Vera
2022-10-02Hej! Med vitkål är det inga problem, men paprikan är lite mer känslig. Men den klarar sig helt klart 3-4 dagar i kylen.
Redaktionen
2011-09-16Pizzasallad med paprika & lök. Vad jag undrar är hållbarheten på denna sallad ? Bäst före datum efter tillagning !
Björn
2011-09-14