Krämig paprikapasta med rosmarin och kronärtskockor
Grönt är faktiskt skönt, och det är något vi har tagit vara på i denna rätt! Kronärtskockor, salladsärtor och mâchesallad får din tallrik att se oemotståndligt god ut! Sen, ihop med pesto och strimlad paprika smakar den ju också likaså!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 31 2020
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (gärna mezze maniche)
150 g salladsärtor
1/2 kruka rosmarin
1 röd paprika
1 förp marinerade kronärtskockor (à 290 g)
1 förp grillad strimlad paprika (à 200 g)
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 förp pestopaprika (à 130 g)
salt
peppar
65 g mâchesallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2323 KJ / 554 kCal
Fett25 g
Salt2 g
Kolhydrater64 g
Protein15 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott! Lite mycket rosmarin för min smak, minskar ner det till nästa gång
Emma
2021-08-10Riktigt gott
Jukka
2020-04-18