Krämig paprikapasta med kronärtskockor
En delikat pastarätt med kronärtskockshjärtan, röd paprika och haricots verts som får puttra i en krämig sås gjord på smakrik paprikacrème och grädde. Pricken över i:et är den örtiga persiljan och de krispiga pinjenötterna som tillför smak och textur. Garnera med pepprig ruccola, strö över nymald svartpeppar och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2017
Ingredienser
Paprikapasta
Sallad
Till servering
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på paprikacrèmen.
Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket gott! :)
Pia-maria
2020-04-08Godaste pastarätten på länge! Superenkel men samtidigt så lyxig!
Elena
2017-09-11En mycket välsmakande rätt! Enkel att laga och så himla god!! Jag lät paprikan koka med i såsen innan jag tillsatte resten av ingredienserna.
Cecilia
2017-04-16