En härlig hemmagjord basilikadoftande veganpizza med kronärtskockor och tapenade gjord på paprika, zucchini och aubergine. Under tiden degen jäser så förbereder man tomatsåsen och fyllningen. Toppa med vegansk ost och tomater. När pizzan kommer nygräddad ur ugnen toppas den med rostade pinjenötter, ringla gärna olivolja över. Mums!
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Carina
9/19/2020Är så gott ❤
Emma
2/3/2020Jättegott! Jag körde en snabbvariant med färdig pizzadeg och tomatsås, inte veganskt men väldigt gott och lättlagat 👍
Lena
10/24/2017Är pizzadegen Vegansk med jästen i ?
Redaktionen ICAse
10/24/2017Hej Lena! Ja, pizzadegen är vegansk, även med jästsvampen i. Hälsningar Michelle