Krämig pancettapasta med getost och paprika

35
0
Krämig pancettapasta med getost och paprika

Gillar du smaken av getost, honung och rosmarin så är det här receptet för dig. Pastasåsen får du genom att blanda stekt pancetta och paprika med crème fraiche. Den lyxiga, krämiga och lite söta smaken är en ljuvlig kombination med sältan från pancettan. Servera såsen med tagliolini och sallad.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2016

Krämig pancettapasta med getost och paprika

Ingredienser

2 portioner
2
port tagliolini pasta
1
röd paprika
160 g
pancetta
1 tsk
olja
1 1/2 dl
crème fraiche (getost, honung & rosmarin)
1 dl
mjölk
1/2 tsk
rosmarin
60 g
strimlade soltorkade tomater
-
peppar
1/2
påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Rätten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

35

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3504 KJ / 838 kCal
Fett 55 g
Salt 4 g
Kolhydrater 59 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept