Den här majssoppan är både och mättande och god. Med smak av curry, cayennepeppar och smetana ger den inte bara en härlig färg utan också en fantastisk krämig och välsmakande. Njut av majssoppan med en macka vid sidan av fylld med tomat, sallad och en utsökt bönröra.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
49 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lina
2022-11-16En av favoriterna här hemma. Lätt att laga, blir smarrig som bara den och funkar också bra att frysa.
Maria
2016-12-14Jättegod soppa! Helt i min smak, lite stabbigare och med god kryddning. Min bönspread blev lite torr så jag blandade i olivolja och då blev den bredbar och fin.
Cecilia
2016-03-23Jag mixade min soppa en aning för lite och den blev då väldigt obehaglig att äta med alla majs-skal. Men då gjorde jag så att jag silade soppan och vips så blev den mycket godare och trevligare att äta. Jättegod soppa för övrigt!