Denna gryta innehåller många smaköverraskningar! Lök och kalkon åker först ner för bryning, tätt följt av skivad ölkorv, tomater och crème fraiche. Beroende på hur du vill ha din paprika, så kan de antingen vändas ned i grytan, eller serveras kalla och krispiga vid sidan av. Ät ihop med fluffigt potatismos och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2019
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck, crème fraiche och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, crème fraiche och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer