Här har du en snabbvariant av en fiskgryta med saffran. Den krämiga såsen får brinnande färg från pastasås och gyllene saffran. I med den vita fisken och servera med kokt potatis och rå tunnskivad blomkål.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2022
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Torbjörn
2022-02-27supergott vi serverade lite aioli till och nästa gång skall vi ta i lite fänkål
Jenny
2022-02-24Har alltid varit skeptisk mot saffran i mat, men testade nu. Och använde fond istället för buljong. Riktigt gott!
Alf
2022-02-24Det här var något av det vidrigaste vi ätit. Det luktade och "smakade" svettiga gamla äckliga gympaskor. Hela familjen var enig för en gångs skull.