Krämig fiskgryta med saffran

Här har du en snabbvariant av en fiskgryta med saffran. Den krämiga såsen får brinnande färg från pastasås och gyllene saffran. I med den vita fisken och servera med kokt potatis och blomkål.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2023

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2042 KJ / 488 kCal
Fett13 g
Salt4 g
Kolhydrater49 g
Protein38 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
34 stDet står både tunt skivad blomkål och kokt blomkål. Funkade bra med litet kokt blomkål. Vad gäller?
Thomas
Hej Thomas! Tack för ditt uppmärksamma öga. Vi har nu uppdaterat texten. Vänliga hälsningar Harriet
ICA-köket
Gott tyckte hela familjen. Till och med bebisen som precis börjat äta och den kräsna treåringen som bara äter pasta och ketchup åt med god aptit. :)
Mee
Tråkigt att ni skickar pamgasius till fiskrätten. Fisk som inte är god och motsvarar inte i konsistens mot sejbeller kolja som ni skriver.
Helena
Hej Helena! Ta gärna kontakt med vår Kundservice (https://www.ica.se/kundservice/) med synpunkter på matkassens innehåll. Hälsningar Elina
ICA-köket
Helt ok, dock så rekommenderar jag att man bara använder 1/4 av saffranet annars så tar saffranet över smaken helt å hållet.
Magnus
Inte något för mig alls! Kombinationen är sådär
Jeanette
Jag gillar den här maträtten skarpt. Den är lättlagad och smakrik. Såsen är god nog att man skulle vilja bada i den.
Emelie
Ingen favorit faktiskt. Lär inte laga den igen :)
Pia
Oätligt och luktade illa. Fisk, saffran och tomatsås var ingen bra kombination.
Therése
supergott vi serverade lite aioli till och nästa gång skall vi ta i lite fänkål
Torbjörn
Har alltid varit skeptisk mot saffran i mat, men testade nu. Och använde fond istället för buljong. Riktigt gott!
Jenny