Krämig fiskgryta med musslor, tomat, saffran och vanilj
Den här krämiga fiskgrytan görs på blandad fisk och musslor, och får smak av tomat, saffran och vanilj. Och den tar inte lång tid att göra! Servera med turkisk yoghurt, dill och bröd.
Ingredienser
Till servering
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri turkisk yoghurt. Kontrollera innehållsförteckningen på de vinkokta musslorna kan innehålla grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurten mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ. Kontrollera innehållsförteckningen på de vinkokta musslorna kan innehålla grädde.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Jättegott! I och för sig med en del modifikationer men ändå. Mer vin, grönmusslor, mer vitlök, egen fond o.s.v. men jag tror att det blir utmärkt även om man följer receptet helt
Vilis
2017-02-27