Kotlettpanna med brysselkål
![Kotlettpanna med brysselkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47406/cf_259/kotlettpanna_med_brysselkal.jpg)
Kotlettpanna med brysselkål är en saftig och underbar rätt med fläskkotlett, tomatjuice och rustik kryddning. Servera kotlettpannan med ris och brysselkål. En utmärkt vardagsmiddag!
![Kotlettpanna med brysselkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_47406/cf_259/kotlettpanna_med_brysselkal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
2 gula lökar
4 fläskkotletter (à ca 150 g)
2 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk koriander
1 tsk spiskummin
5 dl tomatjuice
Till servering
brysselkål
Gör så här
Tips
Pressa gärna i 1-2 vitlöksklyftor för extra god smak (för 4 port).
Gröna tipset: Byt ut kotletterna mot 1 påse (à 416 g) djupfrysta quornfiléer och du får en grön rätt (för 4 port).
Gröna tipset: Byt ut kotletterna mot 1 påse (à 416 g) djupfrysta quornfiléer och du får en grön rätt (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2381 KJ / 570 kCal
Fett0 g
Kommentarer