Krämig fisk med ris

Krämig fisk med ris är en lätt- och snabblagad fiskrätt av sej, zucchini, purjolök och crème fraiche franska örter. Fisken tillagas i ugn vilket gör att du får värdefull tid över till annat (som att duka fram eller diska undan). Servera den krämiga fisken med ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2013

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1874 KJ / 448 kCal
Fett11 g
Salt2.6 g
Kolhydrater51 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
5 stBytte till créme fraîche Soltorkad tomat & Feta. Lite finriven Parmesan ovanpå. Blev otroligt gott
Tord sune
Krydda gärna med mer av de franska örterna, lite chili eller citron. Jag lade också skivade tomater vända i olivolja överst för mer färggrannhet.
Elizabeth
Dugligt snabbrecept. Jag hade 450 g fisk, kompletterade med musslor och toppade med riven ost. Annars hade det varit rätt trist.
Björn
God fiskrätt. För att variera ibland så byter jag creme fraiche till annan smak.
Caroline
Enkel vardagslyx. Lättlagat och smakfullt.
Tord sune