Pasta när den är som bäst! Denna kräftpasta är krämig, enkel och supergod. Med kräftstjärtar, körsbärstomater, citron och parmesan är den perfekt som en lite lyxigare vardagsrätt eller en härlig helgmiddag.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmesanost »parmigiano reggiano«.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Perfekt
Cecilia
2023-05-19Riktigt god o lättlagad, men maken o jag tyckte det var slöseri med kräftstjärtar, då man knappt känner den smaken. Skulle gå utmärkt att göra vegetarisk eller vegansk med svamp istället för kräftstjärtar. Gör vi om den, så blir det antingen med rätt mycket dill eller fräst strimlad kyckling eller räkor eller svamp.
Eric
2023-04-29En av mina favoritpastarätter! Gör den precis som beskriver förutom att jag har i lite dill även i såsen. Tycker det ger lite extra god smak. Så god!
Sofia
2023-03-18