Kräftpasta
Pasta när den är som bäst! Denna kräftpasta är krämig, enkel och supergod. Med kräftstjärtar, körsbärstomater, citron och parmesan är den perfekt som en lite lyxigare vardagsrätt eller en härlig helgmiddag.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019
Ingredienser
Vid servering
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmesanost »parmigiano reggiano«.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Riktigt mumsigt & lättlagat! Dillen satte ditt si signatur på slutet.
Michael
2024-09-07Jättegott och lättlagat! För mer smak tar jag soltorkade tomater (klippta i bitar) istället för körsbärstomater.
Eva
2024-09-01Med lite av kräftspadet i såsen och lite koncentrerad grönsaksfond i såsen så blir det mer smak.
Sofie
2024-08-01