Pasta när den är som bäst! Denna kräftpasta är krämig, enkel och supergod. Med kräftstjärtar, körsbärstomater, citron och parmesan är den perfekt som en lite lyxigare vardagsrätt eller en härlig helgmiddag.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2019
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmesanost »parmigiano reggiano«.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sima
2022-04-29Super god, Vi lyxade till rätten med spenat lite soja. Super god och enkel. Familjens favorit.
Agnes
2022-04-14Så gott!! En av mina favoriter helt klart, går snabbt att göra!
Eva
2022-01-26Enkelt att laga och väldigt gott! Ersätter körsbärstomaterna med soltorkade tomater i olja på burk.