Kräftor och girasole med tomat och mozzarella

Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
0
Kräftor och girasole med tomat och mozzarella

Girasole är fyllda runda pastaknyten, som här smaksatts med tomat och mozzarella. Äts med fördel tillsammans med en kräftsås, gjord på grädde och smaksatt med senap, kräftsjärtar och krispiga tomater. Strö mâchesallad över rätten innan servering och du har en måltid att njuta av!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2019

Kräftor och girasole med tomat och mozzarella

Ingredienser

2 portioner
1   förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
250 g  körsbärstomater
2   port färsk fylld pasta med tomat och mozzarella (gärna girasole)
1 dl  vispgrädde
1 tsk  dijonsenap
salt
peppar
65 g  mâchesallad

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2559 KJ / 612 kCal
Fett30 g
Salt2.85 g
Kolhydrater39 g
Protein43 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Krämig saffranpasta med kräftor
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffransdoftande kräftpasta
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftpasta med pesto
Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och tomatpasta med kräftor
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med snabb kräfthollandaise och dillpotatis
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurspasta med bellaverde
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga