Krabbcanneloni

13
1
Krabbcanneloni

Krabba, denna goda läckerbit från havet, blandas till en härlig röra av crème fraiche, spenat och dill. Med färska lasagneplattor gör du cannelonis, fyllda pastarullar som lagas i ugn. Skivad mozzarella på smälter och ger ett underbart osttäcke.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2014

Krabbcanneloni

Ingredienser

4 portioner
2 burkar krabba (à 170 g)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1/2 kruka dill
1 msk olivolja
200 g spenat
2 dl crème fraiche
salt och peppar
2 förp pastasås med basilika (à 390 g)
1/2 dl soltorkad tomatcrème
1 dl vatten
2 förp färska lasagneplattor (à 200 g)
2 förp mozzarella (à 125 g)

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt ostlalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentar

Besse

2021-01-08

Kan man inte använda ICAs Pasta Lasagne 500 g - torkade plattor 100% durumvete med ägg till Canneloni???

Näringsvärde per portion

Energi 2796 KJ / 669 kCal
Fett 402 g
Kolhydrater 399 g
Protein 335 g
Läs mer om näringsvärden