Krabbcanneloni

Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat
1
Krabbcanneloni

Krabba, denna goda läckerbit från havet, blandas till en härlig röra av crème fraiche, spenat och dill. Med färska lasagneplattor gör du cannelonis, fyllda pastarullar som lagas i ugn. Skivad mozzarella på smälter och ger ett underbart osttäcke.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2014

Krabbcanneloni

Ingredienser

4 portioner
2   burkar krabba (à 170 g)
1   gul lök
2   vitlöksklyftor
1/2   kruka dill
1 msk  olivolja
200 g  spenat
2 dl  crème fraiche
salt och peppar
2   förp pastasås med basilika (à 390 g)
1/2 dl  soltorkad tomatcrème
1 dl  vatten
2   förp färska lasagneplattor (à 200 g)
2   förp mozzarella (à 125 g)

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt ostlalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Kan man inte använda ICAs Pasta Lasagne 500 g - torkade plattor 100% durumvete med ägg till Canneloni???

Besse

2021-01-08

Näringsvärde per portion

Energi2796 KJ / 669 kCal
Fett40.2 g
Kolhydrater39.9 g
Protein33.5 g

Testa liknande recept

Krabba med tabascomajonnäs
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krabbpaj med spenat och dill
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Krabba med äpple och avokado
Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckesnittar med krabbröra, rosépeppar och lime
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Het krabbdipp
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk cannelloni med fiskfärs och hummer
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga