Krabba med äpple och avokado | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Krabba med äpple och avokado

Klassisk förrätt till nyårsfesten. Krabba med äpple och avokado gör succé på din bjudning. Smakfull kryddning av äpple, pepparrot, citron och gräslök blandas med krabba och avokado. Servera gärna i vackra glas.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Plocka köttet från de kokta krabborna.
  2. Strimla äpplet och blanda med pepparrot, citronjuice, gräslök och avokador i små tärningar.
  3. Blanda med krabbköttet. Smaka av med salt och svartpeppar.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 2 kokta krabbor
  • 1 rött äpple
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • 2 msk skuren gräslök
  • 2 avokador
  • salt och svartpeppar
Lägg till i inköpslistan