Den här chiliheta krabbdippen är inget för fetträdda… Men det är svårt att låta bli att dubbeldippa! Krabbkött blandas med ost och majonnäs till en krämig röra som värms i ugnen. Fram med lilla kniven och bre på crostini eller rostat bröd. Perfekt tilltugg!
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2014
Fri från laktos, men kontrollera innehållet i crostinin.
Gör glutenfri: Välj glutenfri crostini.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt ostalternativ. Kontrollera innehållet i crostinin.
Gör äggfri: Välj äggfri majonnäs. Kontrollera innehållet i crostinin.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Cecilia
2018-07-25Både jag & min 14-åring älskar denna, både som förrätt & som snack framför tv:n! Har gjort den flera gånger - har Hellman's mayo som är lite syrligare än vanlig svensk majonnäs.
Benny
2015-06-30Så himla god! Bytte hälften av majonnäsen till créme fraiche 34%, funkade men kanske spelar de sparade kalorierna inte så stor roll, med tanke på resten av rätten Riktigt bra rätt medan man väntar på grillen!