Knäckesnittar med krabbröra, rosépeppar och lime | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Knäckesnittar med krabbröra, rosépeppar och lime

Snabblagat recept på tjusiga knäckesnittar med krabbröra, rosépeppar och lime. Snittarna gör du av bland annat krabba, färskost, lime, rosépeppar och knäckebröd. Perfekt att servera till fest.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 20 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda krabban med färskosten och skalet av limen. Smula ner rosépeppar och smaka av med salt och färskpressad limejuice.
  2. Bryt tunt knäckebröd i bitar. Bre på röran precis före servering så att brödet inte mjuknar. Dekorera med extra rosépeppar och rispat limeskal.

Ingredienser

Portioner: 20 st
  • 1 burk krabba (á 170 g)
  • 200 g färskost
  • skalet av 1 lime
  • 1 tsk rosépeppar
  • 2 krm salt
  • 2 tsk färskpressad limejuice
  • tunt knäckebröd
  • rosépeppar och rispat limeskal till dekoration
Lägg till i inköpslistan