Havssallad med grillad paprika på toast
Pintxos är spanska tilltugg som man kan sätta en tandpetare i. Dessa läckra små munsbitar toppas med en krämig räk- och krabbröra med tabascosting. Mums till fördrinken!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013
Ingredienser
8 portioner
16 skivor baguette
200 g skalade räkor
1 burk krabba (à 170 g)
1 burk avrunnen strimlad grillad paprika (à 228 g)
1 1/2 dl majonnäs
2 msk färskpressad citronjuice
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
ev några droppar tabasco
Till garnering
klippt smörgåskrasse
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1157 KJ / 277 kCal
Fett17 g
Salt1.97 g
Kolhydrater18 g
Protein12 g
Kommentarer