Krabbcanneloni

Betyg 3.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Krabbcanneloni

Krabba, denna goda läckerbit från havet, blandas till en härlig röra av crème fraiche, spenat och dill. Med färska lasagneplattor gör du cannelonis, fyllda pastarullar som lagas i ugn. Skivad mozzarella på smälter och ger ett underbart osttäcke.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2014

Krabbcanneloni

Ingredienser

4 portioner
2 burkar krabba (à 170 g)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1/2 kruka dill
1 msk olivolja
200 g spenat
2 dl crème fraiche
salt
peppar
2 förp pastasås med basilika (à 390 g)
1/2 dl soltorkad tomatcrème
1 dl vatten
2 förp färska lasagneplattor (à 200 g)
2 förp mozzarella (à 125 g)

Gör så här

00:01:00
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Kan man inte använda ICAs Pasta Lasagne 500 g - torkade plattor 100% durumvete med ägg till Canneloni???

    Besse

Näringsvärde per portion

Energi2796 KJ / 669 kCal
Fett40.2 g
Kolhydrater39.9 g
Protein33.5 g

Testa liknande recept

  • Krabba med tabascomajonnäs
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krabbpaj med spenat och dill
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krabba med äpple och avokado
    Betyg 2.9 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het krabbdipp
    Betyg 3.9 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad