Krabba med mangosalsa på friterat rispapper

Betyg 3.7 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krabba med mangosalsa på friterat rispapper

Det här snygga tilltugget blir en kioskvältare på vilken middagsbjudning som helst. Fräsch mangosalsa med avokado läggs på friterat rispapper, en sensation bara det, och toppas med en underbar sojamajonnäs samt en bit krabba eller hummer. Hugg in!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Krabba med mangosalsa på friterat rispapper

Ingredienser

20 portioner
200 g krabb- eller hummerkött
färsk koriander till garnering

Mangosalsa

1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
1 mango
1/2 gurka
1 avokado
färskpressad juice av 1 lime
2 msk hackad koriander
1 krm salt
1 krm peppar

Sojamajonnäs

1 äggula
1 msk risvinäger
2 dl neutral olja
1 msk japansk soja
1/2 krm salt

Friterat rispapper

4 stora rispapper
2 l rapsolja
salt

Gör så här

00:00:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi333 KJ / 78 kCal
Fett6 g
Salt0.14 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Hummer- och krabbsallad
    Betyg 3.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koka krabba, havskräftor eller hummer
    Betyg 3.6 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het krabbdipp
    Betyg 3.9 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blomkålstempura med korianderdipp
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het krabbcurry med nudlar
    Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad