Hummer- och krabbsallad

Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
0
Hummer- och krabbsallad

En verkligt lyxig hummer- och krabbsallad som passar festliga tillfällen får du med denna sallad. Med majonnäs och senap tillsammans med limejuice serverar du hummerköttet och krabban i en skön blandning av sött och syrligt.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Hummer- och krabbsallad

Ingredienser

6 portioner
2 burkar salladskrabba (à 170 g)
1 dl majonnäs
1/2 finhackad färsk dragon
2 msk grovkornig senap
2 tsk färskpressad limejuice
salt
peppar
3 humrar (à 300 g, tinas i kyl/sval 1 dag före tillagning)

Till servering

2 lime
dragonkvistar
bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fisk med hummer à l'Armoricaine
Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Naturell hummer
Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk cannelloni med fiskfärs och hummer
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad hummer
Betyg 1.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lobster roll med brioche
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummer med citronsmetana, forellrom och krasse
Betyg 4.7 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga