En riktigt god variant av vardagsklassikern spaghetti och köttbullar! Här får färska köttbullar småputtra i en krämig sås med crème fraiche och oregano så att både såsen och köttbullarna smaksätter varandra. Serveras med smarriga haricots vert för en somrig smakupplevelse.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på köttbullar och buljong.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Denna kommer lagas här hemma igen men nästa gång kommer jag göra lite mer sås än vad som står i receptet. Kanske spä ut med lite mjölk. Körde med torkad oregano 😊
Sara
2020-12-08Helt okej. Behövdes mkt citronsaft
Paulina
2016-06-02Varför kan man inte skriva ut recepten från mobilen? Borde finnas en utskriftsfunktion tycker jag.
Diana
2016-05-31