Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Spännande recept på äggröra som du serverar med två riktiga husmansklassiker: smarrig gräddkokt persilja och små salta ansjovisfiléer. Har sin givna plats på påskbordet eller en lyxig brunch.

Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Ingredienser

8 bufféportioner

Gräddkokt persilja

3   schalottenlökar
1 tsk  smör
2 dl  vispgrädde
2   krukor persilja
salt och svartpeppar

Äggröra

100 g  ansjovisfiléer
1 1/2 msk  ansjovisspad
8   ägg
1 dl  vispgrädde
1 tsk  smör

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Smörrebröd ansjovis royal
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jansson
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Kycklingfilé med spenat- och ansjovissallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Älgköttbullar med kryddpeppar
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga