Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Spännande recept på äggröra som du serverar med två riktiga husmansklassiker: smarrig gräddkokt persilja och små salta ansjovisfiléer. Har sin givna plats på påskbordet eller en lyxig brunch.

Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Ingredienser

8 bufféportioner

Gräddkokt persilja

3 schalottenlökar
1 tsk smör
2 dl vispgrädde
2 krukor persilja
salt
svartpeppar

Äggröra

100 g ansjovisfiléer
1 1/2 msk ansjovisspad
8 ägg
1 dl vispgrädde
1 tsk smör

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Jansson
Betyg 3.2 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Birgittas bästa köttbullar
Betyg 2.7 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pytt Jansson
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Älgköttbullar med kryddpeppar
Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lyxig Janssons extra allt
Betyg 4.8 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gammelmormors köttbullar
Betyg 3.5 av 5.107 personer har röstat
Receptet har 28 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad