Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

1
0
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Spännande recept på äggröra som du serverar med två riktiga husmansklassiker: smarrig gräddkokt persilja och små salta ansjovisfiléer. Har sin givna plats på påskbordet eller en lyxig brunch.

Skriv ut
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Ingredienser

8 bufféportioner

Gräddkokt persilja

3
schalottenlökar
1 tsk
smör
2 dl
vispgrädde
2
krukor persilja
-
salt och svartpeppar

Äggröra

100 g
ansjovisfiléer
1 1/2 msk
ansjovisspad
8
ägg
1 dl
vispgrädde
1 tsk
smör

För alla

Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept