Kotletter med rostad potatis och dipp

0
0
Kotletter med rostad potatis och dipp

En härlig fredagsmiddag kommer lastat! Rostad potatis, paprika och lök är ett ljuvligt tillbehör till stekta kotletter. Och varför bara äta dipp till chips, när det passar utmärkt som sås till middagen? Testa, så får ni se hur gott det är! Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2021

Kotletter med rostad potatis och dipp

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
1 msk
olja
-
salt
-
peppar
2
röda paprikor
1
rödlök
3 dl
gräddfil
1
förp dippkrydda holiday (à 26 g)
4
benfria kotletter (à 150 g)
1/2 msk
olja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri produkt av gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2411 KJ / 575 kCal
Fett 23 g
Salt 2 g
Kolhydrater 51 g
Protein 38 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept