Kotlett med rotfruktsgratäng och pimiento de padron

0
0
Kotlett med rotfruktsgratäng och pimiento de padron

Pimientos de padron är en favorit på det spanska tapasbordet, men passar också utmärkt som tillbehör! Stek dem några minuter i olja, kotletterna lika så och krydda med timjan och vitlök. Servera tillsammans med rotfruktsgratäng och sallad.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2021

Kotlett med rotfruktsgratäng och pimiento de padron

Ingredienser

2 portioner
2
port kyld rotfruktsgratäng
100 g
pimiento de padron
1 tsk
olja
2
benfria fläskkotletter
-
salt
-
peppar
1/2 tsk
timjan
1/2
vitlöksklyfta
1/2
påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i rotfruktsgratängen.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Strö gärna lite ost på gratängen.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2814 KJ / 653 kCal
Fett 36 g
Salt 2 g
Kolhydrater 54 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept