Kotlett med rotfruktsgratäng och pimiento de padron

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Kotlett med rotfruktsgratäng och pimiento de padron

Pimientos de padron är en favorit på det spanska tapasbordet, men passar också utmärkt som tillbehör! Stek dem några minuter i olja, kotletterna lika så och krydda med timjan och vitlök. Servera tillsammans med rotfruktsgratäng och sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2021

Kotlett med rotfruktsgratäng och pimiento de padron

Ingredienser

2 portioner
2 port kyld rotfruktsgratäng
100 g pimiento de padron
1 tsk olja
2 benfria fläskkotletter
salt
peppar
1/2 tsk torkad timjan
1/2 vitlöksklyfta
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2814 KJ / 653 kCal
Fett36 g
Salt2 g
Kolhydrater54 g
Protein32 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kotlett med pimiento de padrons och chimichurri
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med rostad potatis och piemento de padrons
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskkotlett med potatis- och spenatgratäng
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med pimiento de padrons och rostad potatis
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med potatisgratäng och pimiento de padron
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt kotlett med sötpotatisaioli
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga