Ikväll bjuds det på saftiga gyllenbruna kotletter med potatis- och selleristomp. Samtidigt som potatis och rotselleri kokas mjukt finns det tid till att förbereda en krispigt god sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2018
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Jag tycker att det ör nästintill skamligt att kalla stekt fläskkotlett med potatismos med grönsallad för ”inspiration”. Tråkmat kallar jag det.
Linda
2018-03-08