Kotlett med ljummen pastapestosallad

2
0
Kotlett med ljummen pastapestosallad

Enkelt och snabbt recept på en basilikadoftande och god pastapestosallad. Koka pastan, gärna penne. Blanda den med basilikapesto och färdigskuren sallad så är det klart. Stek sedan en kotlett till detta och allt är färdigt att servera.

Skriv ut
Kotlett med ljummen pastapestosallad

Ingredienser

4 portioner
4
port pasta (gärna penne)
600 g
kotlett med ben
130 g
basilika pesto
150 g
skuren sallad (gärna provencalsk)

Att ha hemma

1 tsk
olja
-
salt
-
peppar

För alla

Fri från laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym (kan finnas i peston).

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2708 KJ / 647 kCal
Fett 29 g
Salt 2 g
Kolhydrater 52 g
Protein 43 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept