Kotlett med ljummen pastapestosallad
Enkelt och snabbt recept på en basilikadoftande och god pastapestosallad. Koka pastan, gärna penne. Blanda den med basilikapesto och färdigskuren sallad så är det klart. Stek sedan en kotlett till detta och allt är färdigt att servera.
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (gärna penne)
600 g kotlett med ben
130 g basilika pesto
150 g skuren sallad (gärna provencalsk)
Att ha hemma
1 tsk olja
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2708 KJ / 647 kCal
Fett29 g
Salt2 g
Kolhydrater52 g
Protein43 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Riktigt oinspirerad rätt 2/5
Kim
2022-04-23