Denna lilla med naggande goda kålsort kommer helt till sin rätt tillsammans med de rostade hasselnötterna och den salta kotletten. Ät det ihop med den ihåliga bucatinin och strö grana padano på toppen! Bon appétit!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2018
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: byt ut parmesanosten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Gott, enkelt och fräscht! Jag hade lite socker i kålstuvningen för att höja smakerna. Toppenrätt! Och lagom mycket.
Nora
2018-09-18