Kotlett med grynsallad
Här kommer stekta kotletter ihop med en matig sallad! Du kokar grynen, och blandar dem med avokado, samt en dressing som svängts ihop på dijonsenap, citronsaft och rapsolja. Dra några drag med salt- och pepparkvarnen över salladen, och middagen är serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2023
Ingredienser
2 portioner
2 port quinoa, fullkornsbulgur eller annan grynblandning
2 benfria fläskkotletter (à ca 150 g)
2 tsk olja
salt
peppar
2 avokador
1/2 citron
2 tsk dijonsenap
1 msk rapsolja
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut matgryn mot glutenfri couscous, quinoa eller ris.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2579 KJ / 616 kCal
Fett45 g
Salt1.5 g
Kolhydrater19 g
Protein30 g
Kommentarer