Kotlett med grynsallad

2
0
Kotlett med grynsallad

Här kommer stekta kotletter ihop med en matig sallad! Du kokar upp grynen, och blandar dem med avokado, samt en dressing som svängts ihop på dijonsenap, citronsaft och rapsolja. Dra några drag med salt- och pepparkvarnen över salladen, och middagen är serverad!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2021

Kotlett med grynsallad

Ingredienser

2 portioner
2 port grynblandning (gärna fullkornsbulgur och quinoa)
2 benfria fläskkotletter
2 tsk olja
salt
peppar
2 avokador
1/2 citron
2 tsk dijonsenap
1 msk rapsolja
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut matgryn mot glutenfri couscous, quinoa eller ris.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2579 KJ / 616 kCal
Fett 45 g
Salt 1.5 g
Kolhydrater 19 g
Protein 30 g
Läs mer om näringsvärden