Kotlett med grynsallad

1
0
Kotlett med grynsallad

Här kommer stekta kotletter ihop med en matig sallad! Du kokar upp grynen, och blandar dem med avokado, samt en dressing som svängts ihop på dijonsenap, citronsaft och rapsolja. Dra några drag med salt- och pepparkvarnen över salladen, om middagen är serverad!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2020

Kotlett med grynsallad

Ingredienser

2 portioner
2
port grynblandning (gärna fullkornsbulgur och quinoa)
2
benfria fläskkotletter
2 tsk
olja
-
salt
-
peppar
2
avokador
1/2
citron
2 tsk
dijonsenap
1 msk
rapsolja
1/2
påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut matgryn mot glutenfri couscous, quinoa eller ris.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2579 KJ / 616 kCal
Fett 45 g
Salt 1.5 g
Kolhydrater 19 g
Protein 30 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept