Kotlett med gräddsås och pressgurka
Ibland kan det enkla vara det vinnande kortet! Gör din egna pressgurka med vatten, socker, salt och ättika i en bunke. Detta syrliga tillbehör passar perfekt till den stekta kotletten som fått koka upp i matlagningsgrädden. Rätten äts tillsammans med kokt potatis och söta körsbärstomater!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2018
Ingredienser
Pressgurka
Kotletter
Till servering
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller margarin och laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och matlagningsgrädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer