Idag krävs bara fyra steg innan du har maten på bordet. Stekt kotlett får bli klar i en grytbas, samtidigt som ris kokas. Under tiden dessa två jobbar skärs gurka upp i stavar. Sen är det klart!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2022
Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott! MEN, vi satte i en hel burk creme fraiche då såsen var alldeles för stark annars. Strimlade även kotletterna!
Jeanette
2022-12-12Jag hade inte testat Paneng såsen tidigare och blev glatt överrraskad. God. Gjorde en sallad till i stället för bara gurka.
Gunnel
2022-11-30