Kotlett i hoisinsås och sojabönor

De tunnskivade kotletterna steks i olja, och kryddas sen upp med salt och peppar innan hoisinsåsen åker ner och puttrar. Ät ihop med kokt ris och varma sojabönor. Krångligare än så är det faktiskt inte!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2023

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2665 KJ / 637 kCal
Fett16 g
Salt3 g
Kolhydrater79 g
Protein40 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
10 stTricket är att hitta rätt balans mellan sås och lime. Krävdes ganska mycket lime för att neutralisera smaken i såsen för mig.
Niclas
Inte gott. För sött.
Lisa
Nej, inte gott. Ett rent slöseri med kotletter.
Jörgen
Det var den äckligaste såsen jag någonsin smakat och det går inte att rädda den förrutom att spola av kotletterna i vatten.
Hampus
Detta var inte gott. Håller med de andra, såsen är hemsk. Synd på 5 kotletter .....
Rosita
Det här är 1 av 2 rätter i Icas matkasse jag inte kunde äta upp, smakar syntetisk lakrits. Yukk
Ricky
Inte gott! Såsen smakade så himla sliskigt och påminde om lakrits.
Johanna
Väldigt gott!! Den kommer göras om!
Cajsa
Näe, denna går bort. Syntetisk, söt och för mycket. Får prova med teriakisås istället.
Kristoffer
För söt, men det är den såsen, så det är inte så mycket att göra!
Lena