Här serveras saftiga kotletter till middag med en välsmakande gräddsås. Såsen gör du bland annat med buljong, lök och grädde som gör den extra krämig och god. Innan kotletterna serveras får de sjuda tillsammans med gräddsåsen för att bli riktigt saftiga och goda.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
7 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Linda
2/26/2020Väldigt gott och smidigt att laga.
Camilla
8/21/2016Supergod! Tog matlagningsgrädde istället för vispgrädde och smaksatte med timjan. Otroligt smakrikt och kommer definitivt att göras igen! Såsen var underbar!
Linda
2/18/2016Mycket gott!!! Såsen var fantastiskt god