UNDER 30 MIN | Enkel

Korvstroganoff på filékorv

Men är det verkligen en korvstroganoff om den är gjord på filékorv? Jajjemen hävdar vi och bjuder på denna klassiska men ack så goda rätt i en lite annorlunda tappning. Serveras med ris och krispiga gurkbitar.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 38, 2019
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och skiva löken. Skär korven i skivor. Stek lök och korv i oljan i en stekpanna. Rör ner grytbasen och låt sjuda ca 5 minuter.
  3. Skär gurkan i tärningar eller stavar.
  4. Servera stroganoffen med ris och gurka.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven och grytbasen.
Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port ris
  • 1 gul lök
  • 2 förp filékorv à 270 g (gärna original)
  • 1/2 msk olja
  • 400 g stroganoff grytbas
  • 1 gurka

Näringsvärde
Per portion

Energi 2706 kJ / 645 kCal