Korvstroganoff på filékorv
Men är det verkligen en korvstroganoff om den är gjord på filékorv? Jajjemen hävdar vi och bjuder på denna klassiska men ack så goda rätt i en lite annorlunda tappning. Serveras med ris och krispiga gurkbitar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2019
Ingredienser
4 portioner
4 port ris
1 gul lök
2 förp filékorv à 270 g (gärna original)
1/2 msk olja
400 g stroganoff grytbas
1 gurka
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven och grytbasen.
Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2706 KJ / 645 kCal
Fett34 g
Salt1 g
Kolhydrater54 g
Protein30 g
Kommentarer
Stroganoff skall original vara tråkigt grå samt aldrig ris till det skall vara potatismos, ris var dyrt i Sovjet där rätten har sitt ursprung.
Tomas
2021-01-15Tyvärr riktigt riktigt osmaklig enligt korvfantasterna i familjen. Passade inte alls i en familjekasse!
Jezzica
2019-09-24