Stroganoff på nötfalu

16
0
Stroganoff på nötfalu

En mustig korvstroganoff som även de minsta kan vara med att laga. Den smakrika nötkorven steks och får sedan puttra med den basilikadoftande tomatsåsen och krämig vispgrädde tills smakerna gift sig. Servera stroganoffen med fluffigt ris och krispiga gurkstavar. Smaklig spis!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2017

Stroganoff på nötfalu

Ingredienser

4 portioner
4
port ris
1
förp nötkorv (à 550 g)
1 msk
olja
1 msk
tomatpuré
390 g
pastasås med basilika
1 dl
vispgrädde
-
salt
-
peppar
1
gurka

För alla

Kontrollera noga innehållet i pastasåsen.
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.

Gör så här

Tips

Smaka av med lite chilisås eller chilipulver. Stek gärna med en lök om du har hemma.

Vad tyckte du om receptet?

16

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2624 KJ / 628 kCal
Fett 33 g
Salt 6 g
Kolhydrater 60 g
Protein 22 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept