Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Korvpanna med pepparrot

Den här receptet på korvpanna med pepparrot är verkligen gott och smakrikt. Potatis, morötter, ärter och vattenkastanjer gör rätten matig och smakfull och pilsnerkorv samt pepparrot ger korvpannan det där lilla extra!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär potatisarna i små tärningar. Låt potatistärningarna koka i buljong i en traktörpanna under lock cirka 12 minuter.
  2. Låt grönsaker och korv rinna av. Skiva vattenkastanjerna och skär korven i bitar. Blanda ner grönsaker och korv i pannan. Krydda med rosmarin, salt och peppar. Servera gärna med riven pepparrot och lättrostat knäckebröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 10 potatisar
  • 4 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
  • 1 burk ärter och morötter (à 410 g)
  • 1 burk vattenkastanjer (à 227 g)
  • 1 burk pilsnerkorv (à 445 g)
  • 1 tsk rosmarin
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
Lägg till i inköpslistan