Chorizo, kidneybönor, paprika och krossade tomater utgör grunden till den här mustiga och smakrika korvgrytan. Den smaksätts med spiskummin och sambal oelek och serveras med ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
13 2022
Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Frida
2022-05-17Blir nog gott med vanlig falukorv
Tomas
2022-04-30Jag hällde i en 2 dl creme Fraiche 32%...och det gjorde smaken mycket fylligare och godare...
Ann-christin
2022-04-07God korvgryta! Bytte ut bacon mot chorizo, mer kryddor, grädde istf vatten. Inget ris, enbart sallad som tillbehör.