Kalkongryta med rotfrukter och risotto

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Kalkongryta med rotfrukter och risotto

Matig och mättande gryta med kalkon, morötter, palsternackor, rödlök, havrebaserad grädde och kidneybönor. Servera kalkongrytan tillsammans med en len och krämig risotto. En magnifik middag.

Kalkongryta med rotfrukter och risotto

Ingredienser

4 portioner

Gryta

2 morötter
2 palsternackor
2 rödlökar
2 msk olja
1 dl vatten
2 1/2 dl havrebaserad grädde
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
ca 500 g kalkonbröstfilé
1 burk kidneybönor (à ca 400 g, kan uteslutas)

Risotto

1 msk olivolja
3 1/2 dl arbori- eller avorioris
10 dl grönsaksbuljong (se länk nedan)

Gör så här

Gryta

Risotto

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Paj med rökt kalkon och mâchesallad
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalkon med sockerärter och krämig tagliatelle
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkon och ljummen bönsallad med avokado
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Seglarens grönsaksfräs
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spansk böncrème
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kalkon- och paprikagryta med zucchini
Betyg 4.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga