Ugnsbakad falukorv med bostongurka och tomat

Ugnsbakad falukorv – en riktig klassiker och en favorit hos såväl barn som vuxna. Denna klassiska falukorv i ugn skivar du upp och fyller med tomatketchup och bostongurka och toppar med riven ost. Servera med ett härligt potatismos och en tomatsallad. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 51 2023

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2804 KJ / 670 kCal
Fett33 g
Salt5.31 g
Kolhydrater62.2 g
Protein27.3 g

Kommentarer
26 stJättegott. Gjorde tipset, tog rödlök och tomat i korvens skåror. På med senap, boston , riven ost och ströbröd
Ann-charlotte
Simpelt och gott. Bra vardagsmat och funkar fint som matlåda dagen efter.
Emelie
😁👍❤
Patrik
Snabbt enkelt och gott
Desireé
Jag bytte ut ketchupen mot Felix chilisås, den gör sig bättre i mat. Kör även på smörgåsgurka än bostongurka. Och så klart så serverar jag allt med senapssås.
Johanna
Smör och lite sirap
Bert
Jättegod! Perfekt vardagsmat
Per
Alltid smör i moset!!
Tommy
Lite smör i moset så blir det ännu bättre..!
Magnus
Håkan Perfekt måltid lätt att göra jättegott👍
Håkan