Korv- och majsgryta med couscous
Korv- och majsgryta som görs på ett kick. Korven skärs i bitar och steks i olja. Därefter flyttar du över korven till en kastrull och häller över pastasås, majs och vatten. Låt det koka ihop tills det blivit varmt. Passa på att förbereda couscous. När den är klar serveras korvgrytan med couscous och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2014
Ingredienser
4 portioner
2 förp ostwurst (à 240 g)
1 msk olja
390 g pastasås med basilika
1 dl vatten
150 g majskorn
4 port couscous
1 romansallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2567 KJ / 613 kCal
Fett33 g
Salt4.32 g
Kolhydrater52 g
Protein23 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer