Korv med färska bönor i tomatvinägrette och surdegskrutonger

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Korv med färska bönor i tomatvinägrette och surdegskrutonger

En riktigt god bönsallad toppad med tomatvinägrett, som går lika bra att göra som vegetarisk rätt. Servera bara den stekta korven vid sidan av, eller välj vegetariska korvar.

Korv med färska bönor i tomatvinägrette och surdegskrutonger

Ingredienser

8 portioner

Tomatvinägrett

1 bananschalottenlök
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk grönpeppar i lag
4 plommontomater
2 msk soltorkad tomatcrème
2 msk rödvinsvinäger
5 msk olivolja
1/2 msk flytande honung
salt
svartpeppar

Surdegskrutonger

1 bake off surdegsbaguette (1 baguette motsvarar 250 g)
2 msk olivolja

Bönsallad

500 g blandade färska bönor, t ex vaxbönor, brytbönor, haricots verts och sockerärtor
65 g röda mangoldskott
65 g babyspenat

Till servering

8 råkorvar svartpeppar & anchochili

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1399 KJ / 334 kCal
Fett19.5 g
Salt1.5 g
Kolhydrater26.7 g
Protein10.2 g

Testa liknande recept

  • Korv med BBQ- och majsmajonnäs
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ädelfärskost med grönpeppar
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad