Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Korv med BBQ- och majsmajonnäs

Grillad korv med BBQ- och majsmajonnäs: ett gott alternativ till ketchup och senap! Toppa korven med grillad paprika och rostad lök, och servera gärna ihop med korvbröd gjort på surdeg.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. BBQ- och majsmajonnäs: Låt majsen rinna av. Rosta den i oljan i en stekpanna, låt svalna. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
  2. Blanda BBQ-sås med majonnäs, majs och chili. Vänd ner löken.
  3. Grillat: Dela, kärna ur och skär paprikorna i breda bitar.
  4. Grilla paprika och korv. Värm bröden på grillen.
  5. Servera bröden med korv och paprika, toppa med BBQ-majonnäs och extra rostad lök.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningarna på BBQ-såsen och korven.
I övrigt fri från laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök och glutenfritt korvbröd.

Ingredienser

Portioner: 4
BBQ- och majsmajonnäs
  • 340 g majskorn
  • 1 tsk olja
  • 1 röd peppar
  • 1/2 dl bbq-sås
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl rostad lök
Grillat
  • 2 röda paprikor
  • 8 paprika & vitlök råkorv
  • 8 korvbröd gärna med surdeg
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 4494 kJ / 1075 kCal