Rostbiffsmacka med färskostremoulad och rostad lök
Den här rostbiffsmackan är en riktig utflyktsfavorit. Med den lena färskostremouladen, pickles och rostad lök, är det inte särskilt svårt att förstå varför.
Ingredienser
4 portioner
ca 400 g flankstek
1 msk smör
salt och svartpeppar
2 dl avrunnen pickles
200 g färskost
2 tsk dijonsenap
2 tomater
1/2 liten isbergssallad
8 skivor rågbröd
2 dl rostad lök
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller olja, välj laktosfri färskost som smaksätts med lite honung och dijonsenap.
Gör mjölkprotein: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja, välj mjölkproteinfri färskost som smaksätts med lite honung och dijonsenap.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2161 KJ / 517 kCal
Fett30.9 g
Salt2.2 g
Kolhydrater39.1 g
Protein17.5 g
Kommentarer