En härligt vårig rätt med smaker som känns igen från Ceasarsalladen. Genom att baka laxen i olja på låg värme blir den riktigt saftig. Istället för sparris kan du också testa att råmarinera blomkål, zucchini eller gurka.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2018
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfria brödkrutonger.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Wenche
2020-05-13Ska man låta laxen rinna av när den är klar? Det blir väl väldigt flottigt annars? 🤔
Redaktionen ICAse
2020-05-14Hej Wenche! Tack för din fråga! Ja, det har du rätt i. Vi har lagt till i gör så här texten att man ska låta laxen rinna av på ett hushållspapper. Hälsningar Elina