En härligt vårig rätt med smaker som känns igen från Ceasarsalladen. Genom att baka laxen i olja på låg värme blir den riktigt saftig. Istället för sparris kan du också testa att råmarinera blomkål, zucchini eller gurka.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2018
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfria brödkrutonger.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helt otroligt gott! Laxen smälter som SMÖR i munnen.
Sara
2021-10-22Serverar man laxen avsvalnad eller ljummen?
Pernilla
2021-07-17Hej Pernilla! Tack för din fråga. Tanken är att servera den ljummen men den funkar lika bra att serveras kall. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-07-19Riktigt bra recept!! Rekommenderas starkt!
Michael
2021-05-13