Caesarsparris

Betyg 2.5 av 5.
35 personer har röstat
0
Caesarsparris

Tillaga din sparris med inspiration av den klassiska caesarsalladen! De spänstiga sparrisarna sveps in i en ljuvlig dressing bestående bland annat av majonnäs och riven parmesan. Med de knapriga krutongerna är tillbehöret exemplariskt till köttet.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Caesarsparris

Ingredienser

4 portioner
500 g  grön sparris
1/2 dl  crème fraiche
1/2 dl  majonnäs
1/2 dl  riven parmesan
1   hackad sardellfilé
1   skalad och hackad vitlöksklyfta
1 msk  sherry- eller äppelcidervinäger
brödkrutonger att toppa med

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria krutonger.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Prova till: Lax, kycklinglårfilé eller oxfilé.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
35 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Caesarsallad med kyckling och bacon
Betyg 2.9 av 5.
264 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparris med caesardressing
Betyg 3.3 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caesarsallad
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Caesarsallad med färskpotatis och räkor
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helbakad sejrygg med vamt potatis- och caesarsallad
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Caesarsallad med krutonger
Betyg 3.1 av 5.
383 personer har röstat
Under 30 min att tillaga