Koljafilé med saffransaioli och haricots verts

4
0
Koljafilé med saffransaioli och haricots verts

Hur kryddar man upp en kolja på bästa sätt, om inte med saffran? Den gyllene kryddan rörs ner ihop med vitlök i majonnäsen, och det är denna sås som kommer sätta prägeln på tallriken. Och för att inte tala om härlig färg!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2020

Koljafilé med saffransaioli och haricots verts

Ingredienser

2 portioner
450 g
potatis
1/2
förp haricots verts (à 150 g)
350 g
koljafilé
-
salt
-
peppar
1 dl
majonnäs
1/2
vitlöksklyfta
1
påse saffran (à 1/2 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. 
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Under 45 minuter

Gör så här

Tips

Stek fisken i smör tillsammans med bönorna.

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2785 KJ / 667 kCal
Fett 35 g
Salt 2.7 g
Kolhydrater 44 g
Protein 40 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept