Fiskpaté med saffranssmak

4
2
Fiskpaté med saffranssmak

Varför inte göra paté av fisken? Krydda fiskpatén med saffran och servera sedan tillsammans med en härlig grön örtsås med smak av persilja, dill och honung. Smaskens!

Fiskpaté med saffranssmak

Ingredienser

10 portioner
400 g kolja (färsk eller fryst)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk potatismjöl
2 ägg
1 paket saffran
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk

Grön örtsås

2 dl matyoghurt
1/2 dl persilja
1/2 dl dill
1 msk flytande honung
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Receptet är avsett för 10 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Redaktionen

2013-12-17

Hej Ann-Sofie! Det finns portionsformar av aluminium typ muffinsformar i din butik. Sen täcker man varje form med folie och sätter ner dem i en låg vid kastrull/traktörpanna där de får koka. Lycka till!

Ann-sofi

2013-12-15

Vad för portionsformar? Och hur kokar man dem utan lock?