Varför inte göra paté av fisken? Krydda fiskpatén med saffran och servera sedan tillsammans med en härlig grön örtsås med smak av persilja, dill och honung. Smaskens!
Ingredienser
10 portioner
400
g
kolja (färsk eller fryst)
1
tsk
salt
1
krm
vitpeppar
1
msk
potatismjöl
2
ägg
1
paket saffran
1 1/2
dl
vispgrädde
1 1/2
dl
mjölk
Grön örtsås
2
dl
matyoghurt
1/2
dl
persilja
1/2
dl
dill
1
msk
flytande honung
1
krm
salt
1/2
krm
peppar
Gör så här
Receptet är avsett för 10 portioner.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
4
2 st
Kommentarer
Redaktionen
2013-12-17
Hej Ann-Sofie!
Det finns portionsformar av aluminium typ muffinsformar i din butik. Sen täcker man varje form med folie och sätter ner dem i en låg vid kastrull/traktörpanna där de får koka. Lycka till!
Ann-sofi
2013-12-15
Vad för portionsformar? Och hur kokar man dem utan lock?
Kommentarer
Redaktionen
2013-12-17Hej Ann-Sofie! Det finns portionsformar av aluminium typ muffinsformar i din butik. Sen täcker man varje form med folie och sätter ner dem i en låg vid kastrull/traktörpanna där de får koka. Lycka till!
Ann-sofi
2013-12-15Vad för portionsformar? Och hur kokar man dem utan lock?