Fiskpaté med saffranssmak

Varför inte göra paté av fisken? Krydda fiskpatén med saffran och servera sedan tillsammans med en härlig grön örtsås med smak av persilja, dill och honung. Smaskens!

Ingredienser
10 portioner
400 g kolja (färsk eller fryst)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk potatismjöl
2 ägg
1 paket saffran
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk
Grön örtsås
2 dl matyoghurt
1/2 dl persilja
1/2 dl dill
1 msk flytande honung
1 krm salt
1/2 krm peppar
Gör så här
Receptet är avsett för 10 portioner.
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Ann-Sofie! Det finns portionsformar av aluminium typ muffinsformar i din butik. Sen täcker man varje form med folie och sätter ner dem i en låg vid kastrull/traktörpanna där de får koka. Lycka till!
Redaktionen
2013-12-17Vad för portionsformar? Och hur kokar man dem utan lock?
Ann-sofi
2013-12-15