Fiskpaté med saffranssmak
![Fiskpaté med saffranssmak](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15239/cf_259/fiskpaté_med_saffranssmak.jpg)
Varför inte göra paté av fisken? Krydda fiskpatén med saffran och servera sedan tillsammans med en härlig grön örtsås med smak av persilja, dill och honung. Smaskens!
![Fiskpaté med saffranssmak](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15239/cf_259/fiskpaté_med_saffranssmak.jpg)
Ingredienser
10 portioner
400 g kolja (färsk eller fryst)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk potatismjöl
2 ägg
1 paket saffran
1 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk
Grön örtsås
2 dl matyoghurt
1/2 dl persilja
1/2 dl dill
1 msk flytande honung
1 krm salt
1/2 krm peppar
Gör så här
Receptet är avsett för 10 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Ann-Sofie! Det finns portionsformar av aluminium typ muffinsformar i din butik. Sen täcker man varje form med folie och sätter ner dem i en låg vid kastrull/traktörpanna där de får koka. Lycka till!
Redaktionen
2013-12-17Vad för portionsformar? Och hur kokar man dem utan lock?
Ann-sofi
2013-12-15