Fiskbiffar med senapsyoghurt

Superba fiskbiffar av kolja kryddade med hackad gräslök. Till fiskbiffarna har du en läcker senapsyoghurt med kapris och fransk senap. Servera fiskbiffarna med kokt potatis, haricots verts, hackad rödlök och bröd.

Ingredienser
4 portioner
400 g koljafilé
1 msk potatismjöl
2 äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1/2 dl hackad gräslök
2 msk olja
Senapsyoghurt
2 dl matyoghurt
2 msk kapris
1 tsk fransk senap
salt och peppar
Till servering
bröd
kokt potatis
haricots verts (bönor)
hackad rödlök
Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1645 KJ / 393 kCal
Fett13.3 g
Kommentarer
Tyvärr för salt i vår smak. Räcker med en halv tesked i smeten. För övrigt ett jättebra recept
Lennart
2024-10-15Vi körde på lax men det var supergott det också! Vår tvååriga dotter åt två portioner vilket är väldigt ovanligt.
Camilla
2009-04-13Supergott!
Ica
2008-12-01