Fiskbiffar med senapsyoghurt
Superba fiskbiffar av kolja kryddade med hackad gräslök. Till fiskbiffarna har du en läcker senapsyoghurt med kapris och fransk senap. Servera fiskbiffarna med kokt potatis, haricots verts, hackad rödlök och bröd.
Ingredienser
4 portioner
400 g koljafilé
1 msk potatismjöl
2 äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1/2 dl hackad gräslök
2 msk olja
Senapsyoghurt
2 dl matyoghurt
2 msk kapris
1 tsk fransk senap
salt och peppar
Till servering
bröd
kokt potatis
haricots verts (bönor)
hackad rödlök
För alla
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Byt ut senap mot 1-2 msk riven pepparrot (för 4 port) i såsen.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1645 KJ / 393 kCal
Fett13.3 g
Kommentarer
Vi körde på lax men det var supergott det också! Vår tvååriga dotter åt två portioner vilket är väldigt ovanligt.
Camilla
2009-04-13Supergott!
Ica
2008-12-01Detta var gott. Det är roligt att Sverige kommer med olika fiskrecept, jag kommer från Norge och där är det oendeliga möjligheter med fisk. MVH Ellen
Roland
2008-10-24