Fiskbiffar med senapsyoghurt

7
7
Fiskbiffar med senapsyoghurt

Superba fiskbiffar av kolja kryddade med hackad gräslök. Till fiskbiffarna har du en läcker senapsyoghurt med kapris och fransk senap. Servera fiskbiffarna med kokt potatis, haricots verts, hackad rödlök och bröd.

Fiskbiffar med senapsyoghurt

Ingredienser

4 portioner
400 g koljafilé
1 msk potatismjöl
2 äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1/2 dl hackad gräslök
2 msk olja

Senapsyoghurt

2 dl matyoghurt
2 msk kapris
1 tsk fransk senap
salt och peppar

Till servering

bröd
kokt potatis
haricots verts (bönor)
hackad rödlök

För alla

Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Tips

Byt ut senap mot 1-2 msk riven pepparrot (för 4 port) i såsen.

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Camilla

2009-04-13

Vi körde på lax men det var supergott det också! Vår tvååriga dotter åt två portioner vilket är väldigt ovanligt.

Ica

2008-12-01

Supergott!

Roland

2008-10-24

Detta var gott. Det är roligt att Sverige kommer med olika fiskrecept, jag kommer från Norge och där är det oendeliga möjligheter med fisk. MVH Ellen

Näringsvärde per portion

Energi 1645 KJ / 393 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden