Kolja i folie med caviarsås

Betyg 2.1 av 5.
16 personer har röstat
1
Kolja i folie med caviarsås

Kolja i folie med caviarsås är en inbjudande fiskrätt med smakfulla ingredienser som koljafilé, rödlök och rädisor. Fisken tillagas i ett tättslutande foliepaket i ugn, vilket ger dig tid att svänga ihop den ljuvliga caviarsåsen, bestående av crème fraiche, röd caviar, citron och hackad dill. Servera de delikata fiskpaketen med potatis, caviarsås och citronklyftor.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2013

Kolja i folie med caviarsås

Ingredienser

4 portioner
560 g koljafilé
900 g färskpotatis
1 rödlök
1/2 strut rädisor
2 msk smör eller margarin
salt
peppar
1 citron
1 1/2 dl crème fraiche
75 g röd caviar
2 msk hackad dill
4 bitar aluminiumfolie eller bakplåtspapper

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.1 av 5.
16 personer har röstat

Kommentar

Jättegott! Jag slungade potatisen i brynt smör och smulade en snutt fiskbuljong över fisken. Jubel hos oss!

Carola

2023-06-19

Näringsvärde per portion

Energi2009 KJ / 480 kCal
Fett20.6 g
Kolhydrater37.7 g
Protein33 g

Testa liknande recept

Kolja med dillig romsås
Betyg 3.2 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskfilé i kapprock
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med kapris, rödbetor och brynt smör
Betyg 4.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kolja med räk- och dillsås
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kolja i ugn med broccoli och skånsk senap
Betyg 4.2 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt kolja med mango- och currysås
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga